donderdag 15 september 2011

((ZWAAII))

Ook hier kan/mag dé zwaaii niet ontbreken hé. Die zwaai wordt een beetje aan MM toegerekend maar één van mijn allereerste blogvriendinnetjes hadden het mij voor gedaan. Ik wil jullie laten weten dat ik het erg gezellig vind dat jullie ook hier terug komen zwaaien, bedankt daarvoor. Ik kan blospot nog niet zo goed bedienen dus lukt reageren nog niet overal.


Op het moment kom ik mijn molen versiering in verschillende media tegen, meerdere kranten, glasvezelkabel (filmpje + foto's), radio etc. Erg leuk hoeveel aandacht er aan wordt besteedt. Ik wil het geen wild breien meer noemen omdat het meer een bewust project is en we er toestemming voor hebben gevraagd.

Vanochtend bij KoffieMax waren er dames van Wolhalla die ook van alles versierd hebben met breiwerk. Hier kan je het bekijken, ook weer hele leuke initiatieven.
Nu moet ik er aan denken dat Gerrie ons dit vast op tijd had doorgegeven, nu blogger er uit ligt missen we veel informatie ook juist van haar.

Vanavond in het TV programma,"keuringsdienst van Waarde", zal het over zijde gaan.

MAARRRR weten jullie... ?? MM wordt een beetje wildbrei moe, en dan bedoel ik ook echt het breiwerk om allerlei objecten plaatsen wat we nu overal zien. Was het in mijn eigen begin periode nog heel spannend en had het het doel aandacht te vragen voor breien(handwerk), nu is dit voor mij al voldaan. Ben er zelfs een beetje verlegen mee dat ik een molen vol heb gehangen met 'lappen'!! Maar voor mijn eigen ontwikkeling en voor de aandacht voor het breien is het een groot succes geweest. Nu heb ik zin om gewoon stilletjes heuuul rustig op mijn bank te zitten breien aan een leuk breiwerkje, want dát is er een beetje bij in geschoten de laatste tijd.

23 opmerkingen:

 1. Zwaai terug!
  Ben benieuwd wat het breiwerkje zal zijn, zou het rond kunnen zijn?
  Even lekker weer MM tijd, goed zo.
  Groetjes
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wil ik geloven! Lekker op je eigen bank iets heeel leuks voor jezelf breien heeft ook wel wat!
  'k ben benieuwd wat er op dit blog langs gaat komen! Alvast succes ermee!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van mij natuurlijk ook een zwaai. Je hebt groot gelijk, je bent zo druk bezig geweest dat het weer tijd voor jezelf wordt. Brei ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben zeer benieuwd naar dat breiwerkje.

  als het niet lukt om te reageren op een blog van blogspot. vink dan eens automatich aanmelden Uit bij je google acount. als hij om je email en wachtwoord vraagt. normaal lukt het dan wel ;)

  Mvg sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hel dikke ZWAAI terug. O, wat was ik nieuwsgierig naar je werk met de molen...En.. je hebt zeker je best gedaan om het handwerken onder de aandacht te brengen... Oh, al die heerlijke verhalen van donkere uitstapjes en het zoeken naar camers's... Ik heb je blog echt gemist...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat snap ik bets, je breiwerkje moet nu weer iets voor jou of de jouwen worden, een lekker warme trui of een heerlijke grote sjaal waar je je in kan wikkelen op gure dagen, want hoe leuk ook, die molen voelt de kou van de winter niet! Dusik zwaai terug en brei ze!!
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu even aan jezelf denken. Zwaai, zwaai(doe ik heel de dag met mijn waaier)Marie-Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zwaai zwaai ~~~~~~~~~~~~

  Geniet van je eigen tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zwaai, zwaai van uit het midden van het land. Dat Gerrie nog niet heeft gereageerd dat viel mij ook al op . Ik neem aan dat ze via Jeanny toch kan zien dat er meerdere mensen weer in de lucht zijn. Je hebt groot gelijk dat je nu iets gaat breien wat heulemaal alleen voor je zelf is.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even een zwaai terug vanuit mooi Zuid Limburg. Ik kan het niet laten. Ga jij maar lekker op je bankje zitten breien hoor. Wat je het laatste jaar gepresteerd hebt (ook voor je eigen ontwikkeling, zoals je zelf zegt) vind ik fantastisch! ZWAAIIIII!!!
  Liefs van Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve MM ik ga je hier volgen. Ook een zwaai en knuffel van mij. Ik zit weinig achter de web-logs. Omdat er nog niet veel verandert is. Maar in de toe komst hoop ik dat dit weer goed komt.

  Ik mis het wel maar opnieuw beginnen is moeilijk voor mij.
  Want bij blog-spot moet je veel in vullen en al eerder geprobeerd bij jou lukte niet daarom hoop ik dat het nu goed gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoera ik heb je weer gevonden, gelukkig kunnen we weer gezellig naar elkaar zwaaien en ik volg je natuurlijk ook.
  Groetjes en zwaai zwaai ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn breiwerkje zit in mijn tas om morgen op reis te gaan. Als je in een klein dorpje in het Noorden des land woont heb je heel wat brei(reisuren) voor dat je de pier van Scheveningen kunt zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super dat er zoveel aandacht is voor jullie breiproject! Het is ook prachtig geworden en heel erg goed dat breien hierdoor steeds meer aandacht krijgt, maar ik kan me voorstellen dat je nu weer even rustig op de bank wilt zitten met een eigen breiwerkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Na weken komt er weer leven in de brouwerij !
  Leuk deze ontmoeting op een tijdelijke geheime plek . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haa Gerrie, fijn je te 'zien' !!

  Het is gelukt hoor !!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Elma, een trein(reis) breiwerkje is altijd fijn om bij je te hebben.

  Succes én plezier !!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vandaag ben ik een rondje Blogspot aan het doen en kwam jouw nieuwe blogje ook tegen Marian'ne.
  enig om je zwaai weer te zien, maar ik begin mijn blogje met ieder bezoekje steeds erger te missen, getsiederrie wat een gedoe toch!
  Ga jij maar lekker op de bank andere werkjes maken, ik ga verder met mijn Granny's in mijn grote gele eidooier. Fijn weekend gewenst!!!!
  Zwaaaai terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat goed dat je weer in de "lucht" bent.
  Ik heb via diverse berichten over wildbreien gehoord. Ik vind het enig!
  Welkom bij Blogspot.
  Zwaai!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat ben ik blij dat ik weer terug jouw blog kan zien. Wat heeft dat lang geduurd zeg!groetjes Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heerlijk dat je weer te volgen bent. Zwaai zwaai uit Brabant en .... Blogspot valt wel mee.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen