zondag 22 augustus 2021

Border

Nee mijn planten doen 't niet in de border helaas. Mijn buurman heeft mijn boom te fanatiek gesnoeid nu heeft hij een blad ziekte en mijn plantjes dus ook. En veel slakken dit jaar, het is de vraag of de plant wint of de slak.


Deze heeft 't gered, uitgekomen uit 't vogel strooivoer. 

Deze slak moest zijn gulzigheid bekopen, redding kwam te laat.


Maar eindelijk een kwart van de border kunnen breien aan mijn eerste Hap. 


Het patroon is niet echt moeilijk maar ik raakte toch telkens de tel kwijt na een paar toeren. Begon ik eerst al aan de verkeerde kant, zoals ik begreep uit de beschrijving, maar dan zaten de puntjes achterste voren volgens mij. Toen het patroon maar uitgeprint, printer bedacht uit zichzelf dat ik wel een heule grote uitvergroting kon gebruiken. 

Nou 't werkt, wel nog wat aanwijzingen erbij geschreven, dufffff. 

Ook nu weer even op een afstandje bekijken.


En ondertussen mijn wol(dozen) buiten uitgelaten in de frisse lucht en 't zonnetje. Zie nog steeds wat motjes vliegen ondanks alle maatregelen, gelukkig niet in deze dozen. 


Tussendoor ook steeds een wantje op de pen. 

                
Nr 40 van de pen. 

Bovenin links ligt Booboe, 
vogels te spotten .

Buurkat Coda (1.5 j) vermaakt zich hier best onder mijn bank. 


Ook zijn halfbroertje, zijn naam afgekort naar Bob (5mnd), heeft de weg naar mijn bank gevonden. 

Ze komen uit een buitenlands gezin en begrijpen niet echt de hollandse maniertjes, grappig hoe dat werkt. Als ik psss, psssss roep kijken ze me aan van wat doe jij raar,  haha. En hoe te aaien moet je ook echt uitvinden anders is je vinger eraf. Echte felle jagers, al verschillende cadeautjes van ze gekregen. Vanochtend weer een muis.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten