donderdag 15 mei 2014

nóg één én nóg één...

Ik blijf het fijn vinden om wat eenvoudiger breiwerk en borduurwerkjes onder handen te hebben. Vooral als het wat druk is pak je zo'n werkje even snel op en kan je wat ontspannende steekjes maken. Nadeel is dat het steeds weer AF is voordat ik wat ingewikkelder op de pen heb kunnen zetten ;-)) Dus ach dan maar nóg één én nóg maar één ......


Dus weer een kol in wel andere kleuren want anders zou het wel erg  saai worden. Bovenin heb ik ze zolang met een draadje dicht gebonden, want wanneer ik ze mee naar de brei-café 's neem willen ze hem heel vaak  'even' om doen, maar éven 20x is dan wel erg veel.


Ook een hoofdband in nét weer andere kleuren. Omdat ik dacht dat ik die wel kon gebruiken aankomende week aan mijn geliefde zee, maar het ziet er naar uit dat ze in de koffer kunnen blijven. En dus weer een 'eenvoudige' kol op de pen gezet om aan zee te kunnen breien.


Omdat ik ook op een borduurcafé zit moet ik ook wat borduurwerkjes voor handen hebben, want op een borduur café moet je borduren vind ik en niet breien wat ik af en toe wel eens doe hoor ;-) Omdat dat  's avonds is heb ik met sommige kleurtjes wat moeite vandaar meerdere werkjes. Beetje overbelicht, maar hee... MM  gaat echt niet op het zonnetje mopperen !!!

En ja MM heeft zelfs wat randjes geborduurd (duhhh, als je naar een randjes bee gaat), voelde een beetje als surrogaat maar is toch wel leuk, vooral het priegel randje rondom vond ik grappig om eens te proberen.


BLOGLIJST (<= klik) -

er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.

hier al  mijn oude blogjes en merklappen (begin 2006) te zien.


De linken in de oude logjes werken helaas niet meer maar door door te klikken kom je nog veel meer oude werkjes mét verhaaltjes tegen.

1 opmerking: