vrijdag 2 mei 2014

IJS - lands

Ik was al eerder gevallen voor dit IJS-landse garen  maar had nog niet zo veel kleurtjes. Op zoek naar bamboe rondbreinaalden kwam ik nog meer kleurtjes tegen bij deze web winkel. En ik was nog in mijn IJS kleuren mood....


In mijn enthousiasme bestelde ik de verkeerde kleur blauw (ook prachtig hoor, dus niet erg om te houden ;-) maar de volgende dag nóg een blauw er bij besteld. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis en alles tegen redelijke prijzen. De rondbreinaalden zijn nu zelfs met korting.

En ja natuurlijk moest MM gelijk wat op de pen zetten om het IJS-land gevoel te krijgen. Een wat dikker garen dan ik gewend ben met een losse onregelmatige draad wat de charme van dit garen is. Het zal ook geschikt zijn om te vilten. Bij gebrek aan IJS-landse motiefjes toch weer gevallen voor een noorse ster !!!

ik brei op naald 4,5 mm


BLOGLIJST (<= klik) -
er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd
 
hier al  mijn oude blogjes en merklappen (begin 2006) te zien.
De linken in de oude logjes werken helaas niet meer maar door door te klikken kom je nog veel meer oude werkjes mét verhaaltjes tegen.

5 opmerkingen:

 1. Mooie leuren zijn het. Wordt een mooi werkstuk. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Blauw hoort bij de koele kleuren, maar deze stralen warmte uit. Prachtig. Ik zal daar ook eens op bezoek gaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn weekeinden en groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een voorraadje ingeslagen bij de webshop waar ik op de beurs ook al wat bollen had gekocht, genoeg voor 3 truien inmiddels maar ik wacht nog tot het najaar om ze te maken. Heb zoveel wol voor zomerse projecten liggen waar ik eerst mee aan de slag ga...maar het is superwol, werkt ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ps ik heb een adresje waar ze 6 halen 5 betalen rekenden....

  BeantwoordenVerwijderen