vrijdag 17 augustus 2012

R-A-A-R ???

Is dit RAAR.... duifjes zijn in de rui en zien er niet uit. Maar lief blijven ze, ik lust ze rauw.  En ze genieten dan ook dagelijks van hun bad in de grote ovenschaal en ze gaan dan ook echt de oven NIET in.

Foto: Mijn lieve Wolk ziet er uit als een monster hihi (in de rui) 228/366

Is het RAAR dat wanneer een brei-vriendin in een winkel, in het voor ons verre Friesland, een borduur pakketje voor een biscornu koopt dat daar een artikel in zit van mijn hand. In 2007 heb ik in dat artikel de biscornu omschreven voor het ledenblad van Merkwaardig. We waren dan ook stom verbaasd om dit te lezen, ik weet niet wat ik er van moet denken. Ik vind het leuk dat ik mijn kennis kan doorgeven maar vind het raar dat dat buiten mijn medeweten in de verkoop ligt. Daar moet ik nog even over nadenken.Is het RAAR wanneer je dit soort teksten op de straat tegen komt. Ik vind van niet er staan er nog meer, allemaal verschillende, volgens DD dus moet ik er maar eens langs fietsen, maar dan wacht ik tot het wat minder warm is.


Want is het RAAR om met dit weer meer dan 150 km te gaan reizen. De dames van het brei-cafe vinden ons gek, maar brei-meisje Carin en ik wagen het er toch op. En ik denk dat er vast nog meer rare gasten zullen zijn,

WORDT VERVOLGD.......


PS,  Is het RAAR dat wanneer ik DEZE muziek hoor kippenvel krijg en tranen in mijn ogen, zoooo mooi !!!!

Ik kende deze gospel niet en hoorde het afgelopen week, midden in de nacht, voor het eerst  prachtig gezongen door Elvis in een documantaire over zijn leven. Hij bleek een diep gelovig man die streed tegen de apartheid, een kant die de meesten van ons niet van hem kennen. Op zoek naar fragmenten op youtube vond ik deze versie, bijna nóg mooier.
BLOGLIJST (<= klik) -
er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.

Ben ik vergeten je naam toe te voegen of wil je ook op de lijst staan, geef het dan hier nog even door !!

13 opmerkingen:

 1. is het raar als ik denk dat ik jou morgen wel eens tegen zou kunnen komen? :) Dat lijkt me wel erg leuk overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It touched me!!! Ik wist ook niet dat hij dit ooit gezongen heeft. Ken je de muziek van Bill Gather, Homecoming? Daar kan ik ook zó intens van genieten. Vaak via Family 7.
  Ik ben heel benieuwd waar je naar toe gaat reizen. Heel veel plezier en niet smelten van de warmte hoor! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon de muziek en krijg er ook kippenvel van en Bill Gather hoor ik ook graag.
  Ver der vind ik het alleen raar van jou patroontje, dus dat valt mee...toch ?

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige mziek. Van het patroontje dat is raar. De rest niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In de jaren 90 maakte ik dikwijls kleine werkjes voor een Bee. En die kom ij ook weleens commercieel tegen. Dat gebeurt. En je kunt er weinig aan doen. Aan de ene kant voel je je gevleid, aan de andere kant voelt het toch ook een beetje als stelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het inderdaad typisch dat je het via via te horen krijgt, hadden ze toch even moeten vragen lijkt mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach gossie, wat een kaal koppie. Wel lekker koel met de warmte en dan nog zo'n heerlijk ovenschaalbadje. Mooie muziek kwam je tegen. Raar van die bijgeleverde beschrijving van jou.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niks is raar....nou ja behalve dat over die biscornu.
  En hartverwarmend zo'n tekst op je pad.
  Maar wat lees ik tussen de regels door?....
  is het wat ik denk dat 't is?
  O M'M, ik was er op vrijdag!!!!!!!
  Jammer, maar helaas, dat was de enige dag die ik "vrij" had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. INE, jaaa twas wat jij dacht ;-)))).

   Heb naar je gezocht maar las achteraf dat jullie vrijdag waren geweest.

   Nu MM de smaak (de mogelijkheid) te pakken heeft van het verre reizen, wie weet de volgende keer ergens !!?

   Verwijderen
 9. Dat van dat patroontje is wel raar, maar als het in merkwaardig is verschenen is het wel openbaar d.w.z. voor iedereen toegankelijk en te gebruiken. Maar het is ook een kleine moeite en een goed gebruik (vooral in handwerkkringen toch?) om even contact op te nemen, aalemaal zo makkelijk met een computer.
  Maar wat wel raar is, is dat ik de muziek niet kan beluisteren en ik ben erg nieuwsgierig geworden. Aanklikken heeft geen effect. Helaas doet onze computer de laatste tijd vaak RAAR! Hartelijke groeten, Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haa Beerta, leuk je weer te zien' !! Jammer dat je de muziek niet kunt horen, ik weet geen andere optie helaas. Soms moet ik ook inderdaad veel klikken om wat te bereiken omdat ik een oud lap topje heb....MM

   Verwijderen
 10. Maar ja, welk nummer is het nu? eEn door wie gezongen? Dan kan ik het misschien rechtstreeks van you tube opzoeken/beluisteren. Overigens bekijk ik je blog heel regelmatig en geniet van je belevenissen (ben soms wel eens een beetje jaloers) maar ik reageer zelden. Sorry, ik kan me voorstellen dat je als blogster wel eens wat meer respons wil hebben. Hartelijke groeten, Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beerta, als iemand achter de schermen meegeniet ben ik ook al blij !!

  het nummer heet "He touched me", door honderden zangers gezongen ook door Elvis. Maar deze oude versie vond ik het mooiste, door "the Imperials".

  Ben je een beetje gevoelig dan waarschuw ik je, zeer emotioneel !!;-)) dagdag.... MM

  BeantwoordenVerwijderen