maandag 31 oktober 2011

pech ??

Ja een hoop pech helaas. Is dat niet meestal zo, dat wanneer er iets stuk gaat dat er dan meer tegelijk het begeeft. In dit geval geeft mijn telefoon storing en kan men mij bijna niet bereiken. EN mijn PC heeft het begeven. Wel lekker rustig maar mis wel een heleboel info en andere mogelijkeden. Om bv dit prachtige boek te bestellen...... Maar helaas dat gaat nog niet want... mijn pas is ook nog eens geblokkeerd !!! Had een foutje gemaakt in de super !!;-))

Ik typ nu op een onhandig laptopje met een ini mini muisje even dit bericht. Mijn oude weblog is wel in de lucht maar heb er nog niets kunnen doen. Wel zijn er stukjes zelfs mét foto's terug, wanneer je mijn naam googled mét komma kom je het één en ander weer tegen.Wel lekker veel tijd over om andere dingen te doen !!?? Ja blad vegen rond het huis. De enige boom in onze tuin verliest blad en dat is veel... HEUL VEEL !!!  Ik had juist de steeg mooi schoon toen ik een paar uur later keek lag hij weer VOL !! Ondertussen brei ik een pennetje aan mijn baktus en aan wat kerstballen. Bij Zeeman hadden ze een garen met een glimmertje dat goed te gebruiken is voor de kerstballen. Op onze brei-cafés breien we een eenvoudiger patroon zodat iedereen kan meedoen.

Aankomende weekend is de Krea Doe jaarbeurs in Utrecht waar zaterdag de breiende 'mannen' aanwezig zullen zijn !!! Wie gaat er kijken ??? Ik ga niet omdat er veel is wat niet mijn interesse heeft en ik van het reis/entree geld liever materialen koop en in dit geval dus dat leuke boek ;-)

Zaterdag avond zijn dé mannen bij Paul de Leeuw. Zondag in de Bijenkorf in Amsterdam.
http://wiekevankeulen.blogspot.com/

Ook zij zullen op de beurs staan (vrijdag) en hebben dit leuke boekje uitgegeven.....BLOGLIJST (<= klik) - update's

   

17 opmerkingen:

 1. Marie-Antoinette31 oktober 2011 om 16:41

  Je moet die blaadjes gewoon terug de boom insturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk doet alles het weer snel bij jou en kan je weer alles doen.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat eerste boek van Carla heb ik aangeschaft in Ahoy. Enig Boek hier leer je in-breien van motieven.

  Sterkte met alles en succes !!

  Liefs José Kwam even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat alles weer gauw gerepareerd is. Ik ben naar de handwerkbeurs geweest en dat is voorlopig weer genoeg. En wij blijven hier ook vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn blog stonden al een poos online maar tot op heden kan ik niet inloggen. Heb nooit paswoord gehad en zou niet weten waar ik moet inloggen.


  ctje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, dat komt mij ook zo bekent voor. Is dat niet de wet van Murphy. Wanneer er 1 ding fout gaat volgen er meer. Gelukkig heb je nog een laptopje bij de hand. Van DH heb ik op mijn verjaardag een note book gekregen. Zeer handig hij past in mijn tas maar voor kijken en typen ietsjes aan de kleine kant. Mijn gezichtsvermogen is ook niet al te best meer dat krijg je als je wat ouder wordt. En je armen worden steeds korter als je iets wilt lezen. Gelukkig hebben we aardig wat brillen in huis liggen zodat ons handwerkjes wel kunnen doen. Ik zou graag naar Utrecht willen maar net als bij jou, te vermoeiend en het kost aardig wat geld. Ik heb nog zoveel op mijn verlanglijstje staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met al die pech!
  Het komt wel goed hoor .... liefst snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier bij de Creadoe en sterkte met de problematische apparaten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HAA C-tje, ik kan ook niet inloggen/bedienen.
  Komt vast wel goed !!?;-)

  ((zwaaii))....MM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat alles kapot is gegaan, ik heb al net zo'n jaar dat alles achter elkaar het begeeft en dan je pas geblokkeerd ook al zo lastig want je kunt niet veel zonder. . Mooi boek lijkt me dat, ik ga zaterdag even op de creadoe kijken moet nog eea hebben zal ook even kijken naar het handschoenen boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een pech, al die dingen die kapot gaan. Ik hoop dat alles snel weer werkt! Ik ben blij dat ik je eindelijk weer gevonden heb!!! Blijf je bloggen bij blogspot of ga je weer terug naar weblog?
  Ik heb zelf inmiddels een andere naam voor mijn blog (www.breiselsenhaaksels.blogspot.com) Kom je een keer zwaaien?
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg vervelend voor je. Hoop dat je snel weer een bankpas hebt, daar kunnen we tegenwoordig niet zonder :-)
  Kun je niet een externe muis aan je laptopje hangen. Zo werk ik al jaren op mijn laptop. Vind zo'n 'wrijfplaatje' maar niets.
  Groeten, Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hoop toch voor je dat het allemaal weer gauw in orde komt met je pc.
  Dat boekje over die wantjes, wat leuk! ZWAAIII.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoeveel pach kan een mens hebben... Mijn oude blog staat er ook, maar inloggen kan ik nog steeds niet. Gaan we gewoon verder bij blogger. He, sterkte in de pech strijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het komt vast weer goed MM en die bladeren laat je gewoon liggen tot de eerst herfststorm opsteek en je ziet nergens een blad meer!(LOL)
  Je boeken zijn heeeel leuk, ik heb er ook zo'n zin in en in zoveel handwerkjes meer...!
  Succes met alles en een lieve groet uit Urk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vervelend als het ene apparaat het begeeft en de volgende zegt ook dat je het maar even zelf moet doen... Wat een leuke boeken, vooral die onderste ziet er vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een pech allemaal na/bij elkaar.
  Hoop dat alles gauw weer in orde mag komen.
  De boeken zijn vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen