zaterdag 15 februari 2014

ZWOLLE

Gisteren was er op de beurs in Zwolle de presentatie van dit prachtige boek. Altijd op zoek naar iets nieuws was dit zeker iets voor MM.  Met 2 strengen van het mooie bijpassende garen, http://www.trollenwol.nl/garens/ullcentrum, ging ik voldaan naar huis en kan gelijk aan de slag. Want...... er staat een patroon in van mooie wanten en polswarmers, maar ook van een sjaal, vest, col en nog meer leuke ideeën.

http://www.trollenwol.nl/nieuws/oelandbreien

Op de site van Marja van de "Trollenwol", http://www.trollenwol.nl/nieuws, staan foto's van de presentatie. De dame in klederdracht is van het Ullcentrum, zij nam het eerste exemplaar in ontvangst.

http://www.trollenwol.nl/nieuws/handwerkbeurszwolle2014


 psssst, natuurlijk ging er nog wel meer moois mee naar huis hoor !!;-))Wat ben ik toch blij dat er elke keer weer zulke mooie boeken uitkomen. Dit jaar mogen we uitzien naar nog twee zoals over de zeeuwse Vissertruien  en over het Twined Knitting.
IK zie er naar uit !!!!

BLOGLIJST (<= klik) -

er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.

hier al  mijn oude blogjes en merklappen (begin 2006) te zien.

7 opmerkingen:

 1. Mooie boeken zijn een MUST, ik ben heel benieuwd naar deze uitgave. Ga dit jaar niet naar Zwolle, maar dat boek komt er vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is een schitterend boek succes en ben net even op je anderen site geweest wat een mooie sjaal is dat
  Zal je meteen even op mijn lijst zetten
  Fijn weekeinden groetjes vanuit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wow, dat patroon op de omslag is al geweldig! Wat een uitdaging. Kan me voorstellen dat je er dolblij mee bent. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer, ik was er ook op vrijdag. Hadden we eens persoonlijk kunnen kennis maken.

  BeantwoordenVerwijderen