woensdag 30 oktober 2013

DE mannen

Vanochtend op ons brei-cafe bij de ouderen had een van de dames de krant voor mij mee met het bericht dat Arne&Carlos in een winkel in Baarn zouden zijn deze middag. Wij fans van het eerste uur begonnen te tuutelen van verbazing en plezier. Zoo dichtbij daar moesten wij heen. Met ons zessen er op af, verwachtende een grote drukte. Maar er waren maar een paar dames en de mannen namen ruim de tijd om met ons te kletsen, foto's te maken en onze boeken te signeren. Ik had snel voor vertrek 2 mini sokjes gebreid om die aan te bieden, als je naar de vorige foto kijkt zie je dat Arne mijn boek signeert en Carlos blij kijkt naar mij om het sokje. Ik had onder de mouwen van mijn vest de polswarmers aan gedaan die geinspireerd waren door hun kerstballen boek. Toen ik ze liet zien herkende Arne ze onmiddelijk en wees er blij verrast naar.

Wat een aardige mannen, precies zoals we ze verwachtten en ze leken sprekend op hun foto's uit hun boeken. Wat een onverwacht enig uitje. Ik heb er nog een mooi boek kunnen kopen en een pakketje van de mannen met daarin, voor mij, een nieuw soort breinaaldjes. Vierkante aluminium sokkennaaldjes die volgens hen echt fijn breien. Beter voor de handen omdat je niet zo hoeft te klemmen en ze vallen niet zo snel uit je werk. Ik heb wel een rondbrei naald met vierkante punten maar nog geen sokkenpennetjes. Vanavond op ons 2e brei-cafe tuutelden we nog een tijdje na. 


Eeeehm, denk dat ik niet kan slapenstraks !!!;-))))

17 opmerkingen:

 1. Hej MM, dat was een leuke ontmoeting. Nee, natuurlijk kun je straks niet slapen ;)
  Leuke foto's van jullie! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuke ontmoeting moet dat geweest zijn! En helemaal niet supersterachtig, dat kun je wel uit je berichtje halen. Sympathieke mannen dus, ik kan me goed voorstellen, dat je nog zich na te deinen. Hun boeken zijn geweldig, ik ben ook heel benieuwd naar die vierkante naalden. Heb je al even geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk moment en ik zou ook zitten duizelen.

  Groetjes Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk dat zijn de onverwachte feestjes!!!!
  Leuk dat je de heren ontmoet hebt
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig om ze in het echt te zien en ook bijzonder dat het zo rustig was.
  Geniet maar lekker na.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk dat zijn nou belevenissen die je nooit zult vergeten. Lekker nagenieten!!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En heerlijk gedroomd van je onverwachtse ontmoeting (lol) Ik heb ze gisteren ook gezien en gesproken op de kreadoe, wat een LEUKE mannen. We genieten nog fff na van de ontmoeting, knuffel van Else

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zo een onverwachte ontmoeting. Vierkante naalden? Nooit gezien.ik word nu wel nieuwsgierig

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg de foto's met je "helden" !
  En nog geslapen ? Of heb je toen het slapen niet lukte, je nieuwe vierkante naalden uitgeprobeerd ? Veel plezier met je gesigneerde boek en de herinnering aan deze middag !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He de tijd klopt niet, het is nu 10.50 uur en niet 's nachts !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, ik heb ook van die vierkante naaldjes. Ik kreeg voor m'n verjaardag zo'n pakketje om een tasje te breien. Ik bewaar het nog even. Heb je trouwens nog lekker geslapen? je bent wel een boffert hoor. Zo gezellig met je 2 helden op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag en las het al op FB. Meid, wat zal je genoten hebben. Helemaal omdat het zo onverwacht was!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk en wat geweldig dat je ze ontmoet hebt ook ik ben een grote fan vanaf het eerste boek.en uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig om deze mannen te ontmoeten! Geniet nog even na.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super deze mannen ontmoet, ik vind dit geweldig leuk voor jou. Zou ik ook wel willen ha ha. Je straalt. Volgende keer als ik je tegen komt herken ik je hoor. Loop je niet meer zo voorbij.
  Ja hun laatste boek is enig ook. Ik hou er van,

  Heel veel liefs en veel succes met je nieuwe pennetjes. José xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh Marianne!! Mazzeldoos!! Dit is leuk!! En dan ook nog op een rustig moment. En ze verwennen met jouw unieke sokjes!
  Geniet nog maar lekker na van deze heerlijke ontmoeting! Leuk!
  Ge H@

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat moet je hier van hebben genoten. En die kleine sokjes zullen ze vast koesteren. Wat breien allemaal wel niet te weeg brengt bij sommige vrouwen. Het is je gegunt

  BeantwoordenVerwijderen