maandag 15 april 2013

er IN -GETUINT !!

Ja hoor ik ben er wéér met OPEN ogen ingetuint !! Ik heb wel geluisterd hoor naar mijn vertandige ik en heb het boek vanaf het begin genegeerd. Maar toen ik afgelopen week onverwacht in een wol winkel terecht kwam en het boek zag liggen, kon ik het niet laten er EVEN in te kijken. Snel weer terug gelegd en ZONDER aankopen uit de winkel gestapt. ZOOO knap van MM. Maarrrr het kwaad was al geschiet want de beelden uit het boek verdwenen niet meer van mijn  netvlies en de dag daarna vlak voor sluitingstijd op het fietsie naar de boekhandel gesjeest en het toch opgehaald. Wat weer een heerlijk inspirerend inkijk boek.
 

EN wát wil ik nu !!??? NU wil ik alleen maar IN die tuin van die mannen met een kruiwagen vol wol heerlijk zitten breien/haken. En kijken naar de bloemetjes, vlindertjes, bijtjes en misschien wel een paar muisjes !!

De rede dat ik in de wolwinkel was, was dat de man van één van onze brei-meisjes een échte visserstrui wilde laten maken. Hij had in het blad Landleven van een paar jaar geleden een artikel gelezen daarover. Ik kon hen mijn boekje vissertruien uitlenen en hij  heeft een keuze gemaakt uit het boek. Heel resoluut, de trui van moddergat en in die kleur. Hij heeft er zelfs een documantaire over opgezocht. Ook had hij gelezen dat Merino wol heel geschikt was en in de winkel liep hij zo op het schap af en waren wij binnen 5 minuten alweer buiten (zo kan het ook :-)). Wat leuk hé dat hij zo geinteresserd is in de achtergrond en een trui met een stukje historie wil hebben.


om mijn hobby(s) te bekostigen bied ik af en toe wat handwerk aan...http://www.saaronline.nl/


BLOGLIJST (<= klik) -
er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.

Ben ik vergeten je naam toe te voegen of wil je ook op de lijst staan, geef het dan hier nog even door

11 opmerkingen:

 1. Erg, hè dat boek. Ik dacht ook - even doorkijken en dan kan het aan de kant. Maar er staan zoveel leuke dingen in, dat ik toch die boekenbon maar moet gebruiken...
  Leuk van die meneer - echte mannenmanier: die trui, die maat, die kleur, dat type. Prettig om het zo aangereikt te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon het boek ook niet laten liggen. Alleen van de mooie foto's wordt je al blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sommige dingen lijven nu eenmaal naar je roepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik brei niet meer zoveel en hoop dat ik het boek niet tegenkom ;-)

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een super boek ik heb het uit de bibliotheek.
  En de visserstrui wat leuk dat je daar ook al druk mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat goed dat je hem hebt gekocht echt iets voor jouw en hij is zo leuk. Ik kon hem ook niet weerstaan. Wat leuk een visserstrui en die zijn zo heerlijk warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is best bijzonder dat een man zó resoluut aangeeft dat hij die en die trui wil! Dat hoor je niet vaak. Leuk! En voor jou een breiwinkel bezoek met een staartje. In gedachten zie ik je buiten zitten, in het zonnetje met je breiwerk in de hand. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat iemand zo precies weet wat hij wil...wij wikken en wegen nog wel eens he?Heb het boek van de jongens nog niet gezien....ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat iemand zo precies weet wat hij wil...wij wikken en wegen nog wel eens he?Heb het boek van de jongens nog niet gezien....ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer een nieuw boek van de jongens uit Noorwegen! Nog niet gezien! Maar ik kan me wel voorstellen dat je er voor gevallen bent.

  BeantwoordenVerwijderen