vrijdag 30 december 2011

engelen

Het afgelopen jaar was voor mij een zwaar jaar met veel tegenslagen op lichamelijk en praktisch gebied. Daar wilde ik jullie en anderen niet mee lastig vallen en heb daar dus niet veel over verteld. Veel heb ik alleen moeten doen maar er waren ook hele mooie momenten die mij er door heen hebben gedragen. Hier via mijn blog maar ook nu door contacten op de brei-café's en mijn naasten. Voor mij allemaal engelen op mijn pad die het mogelijk maakten om vol te houden. Ik weet nu al dat het nieuwe jaar weer niet makkelijk zal worden, een stapel afspraken voor allerlei 'zaken' ligt al klaar,  maar ik zie het met goede moed tegemoet omdat ik nu ervaren heb dat ik het kan. Ik voel mij sterk(er) en wil sterk zijn !!

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en gedaan en ben er zo dankbaar én trots op dat het gelukt is. Deze week had ik voor het eerst even een gevoel van rust en tevredenheid na het overlijden van Nico, hoe kan je een mens missen waar je 35 jaar mee hebt geleefd.

Ik heb jullie zelfs weer wat handwerk van eigen hand kunnen tonen , ook deze engelen heb ik gemaakt en heb ze gegeven aan de engelen rondom mij heen met de wens dat zij over hen zullen waken. Iedereen kan ze gebruiken in het leven dus ook voor jullie deze wens....

dat... 

 "ENGELEN OVER U ZULLEN WAKEN"


een voorspoedig 2012

28 opmerkingen:

 1. Je bent een ontzettende sterke en hele lieve vrouw!
  Ik wens jou dan ook een heel gezond, liefdevol en sterk jaar toe.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marianne, je bent zo ontzettend gegroeid de afgelopen tijd, dar heb ik diep respect voor. Ik wens je een heel goed jaar toe, met je kinderen en in goede gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mens krijgt vaak kracht naar dragen, dus ik hoop dat dat ook voor jou zo is en wens je een goed, voorspoedig en liefdevol 2012,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve MM,... Fijn te horen dat je de draai een beetje weet te vinden na het gemis van Nico... Het is vreselijk moeilijk om iemand te moeten missen,...
  Mooie engelen!! Ik moet gelijk terug in de jaren denken dat we ze zo veel hebben gehaakt,.. erg leuk om te doen en denk ook wel een beetje weemoedig terug aan de jaren dat jet nog een klein groepje bloggers was,..

  MM,.. een hele fijne jaarwiseling en heel veel geluk en gezondheid in 2012~!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. begrijpelijk dat het een zwaar jaar was zonder je man Nico. Het ís ook zwaar. Met vertrouwen het nieuwe jaar in.
  Jij bent vast ook een goede engel geweest voor de mensen in je omgeving, fijn dat je ervaart dat er mensen om je heen staan.
  Een goed 2012 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ongelooflijk knap vind ik je, echt ik meen dit van ganser harte !!!
  Veel geluk in het nieuwe jaar !
  Lieve groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel, ik wens jou in het nieuwe jaar veel kracht ,liefde en heel veel moois toe.

  En foei dat je denkt dat je ons lastig valt. Als je je minder voelt mag je dat zeggen!!!!

  Ctje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo, Ja ik weeet zeker dat engelen over jou zullen waken, ik weet wat je doormaakt , deze periode is voor mij de zwaarste uit mijn hele leven, telkens moet je erdoor, maar ik hou me sterk aan zijn glimlach en zijn kwajongensstreken, ik begrijp je wel, maar put kracht uit, hij zorgt voor je en zal je bijstaan als je het nodig hebt. Dus voor 2012 wens ik je een jaar vol vreugde, glimlach, gezondheid , heel veel vriendschap en sterkte toe. Knuffel Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om weer een berichtje van je te lezen. Ik heb er bewondering voor hoe je je leven zonder je man hebt opgepakt: je nieuwe leven in het breicafé, je enthousiaste wildbreiexperimenten. Jouw Nico zou trots op je zijn!
  Lief dat je voor de belangrijke mensen om je heen een beschermengeltje hebt gemaakt. In gedachten stuur ik er jou één toe. Een engeltje dat je bijstaat als het lichamelijk of organisatorisch wat minder gaat.
  Ik hoop dat 2012 je gezondheid brengt, bijzondere ontmoetingen, mooie breisels en knutsels en heel veel warmte en liefde.
  Hartelijke groet,
  Els G.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zeg altijd ik voel dat ze bij me zijn daar ergens en ik weet zeker dat het voor jouw ook zo is. Ik vind het heel knap van je dat je door bent gegaan en er zo sterk uit bent gekomen. Ik stuur je ook een engeltje die over je waakt en wens je een goed en creatief 2012 toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Marian'ne, je hebt het allemaal zo goed gedaan de afgelopen tijd, en je weet anderen ook te inspireren. Alle goeds voor het komende jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ondanks alle moeilijkheden die nog op je pad zullen komen hoop ik dat lieve engelen er voor zullen zorgen dat je toch een fijn 2012 krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jij bent een engel! En de hemelse engelen waken ook over jou en ons.Je kiest er voor om ons niet lastig te vallen maar ik heb er geen moeite mee hoor dat als het even niet met iemand gaat je dat ook deelt,daar ben je mens voor !Ook al doet het gemis van Nico veel pijn toch heb je de draad van je leven weer aardig opgepakt,wees daar trots op (en dat zal Nico ook zijn als hij jou nu zo bezig zou zien !)
  Ik wens jou en je gezin een liefdevol,gezond en creatief 2012 toe en dat er nog vele engelen op jouw pad mogen komen als je er even doorheen zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Alvast een heel goed uiteinden en een heel goed begin voor 2012, met veel liefde geluk en gezondheid en creativiteit

  Gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als ik zo kijk, dat vind ik je een kanjer! Wat doe je goed na het overlijden van Nico. Ongetwijfeld kwam je voor veel problemen te staan. Maar je pakt aan en lost dingen op... Ik heb er bewondering voor. Een gezellige jaarwissseling en een gezond 2011

  BeantwoordenVerwijderen
 16. lieve marianne, ik vind vooral dat je je heel dapper door deze moeilijke tijd heen geslagen hebt. ik hoop dat 2012 toch lichter zal zijn. met zoveel engelen om je heen - en een grote engel Nico op je schouder - moet dat wel lukken.
  nu alvast een mooie jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg bedankt voor deze mooie wens! Heel mooie engeltjes heb je gemaakt! Ik vind het heel fijn voor je en ik ben blij voor je dat je nu rust en tevredenheid hebt kunnen vinden na het overlijden van je man! 35 jaar is ook niet niks, en helemaal niet als het om een geliefde gaat! Een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2012, een lieve groet uit Urk,
  Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wens dat voor jou het volgend jaar wat minder zorgen zal geven op gezondheids vlak en dat je weer volop kunt genieten van je hobby.
  Denk eraan Alles komt goed, alles wordt beter....
  liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fijn dat je die engelen om je heen hebt.
  En natuurlijk mis je Nico nog steeds dat kan niet anders.
  Hoop voor je op een goed 2012 en veel liefs ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi gebaar naar de engelen die je om je heen hebt!
  Ook voor jou een mooi 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hej Marianne, wat een mooi kaartjes en lieve gedachte erbij. Ik wens jou een heel mooi 2012, hopelijk zonder al te veel zorgen.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lieve Marianne, heel veel goeds voor dit nieuwe jaar, veel liefde van je naaste om door moeilijke tijden heen te komen.
  Ik hoop dat het nieuwe jaar wat lichter zal zijn en je kan genieten van het handwerken en het maken van heel lieve en mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zo'n blogje gaat helemaal door me heen en ik bewonder je moed en doorzettingsvermogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Marianne,Je bent een sterke vrouw. Nico zal zeker trots op je zijn. Ondanks je eigen zorgen sta je altijd open voor andere mensen.Je hebt een overwinning gemaakt om naar buiten te treden bij de breicafe. En dan niet te vergeten de nachtelijke avonturen met je dochter. Bij mij kwamen er ook lieve e-mails binnen en er viel regelmatig iets moois op de deurmat. Dank je wel voor je steun van afgelopen jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat ben jij een sterke vrouw. Fantastisch. Zoals jij je er doorheen slaat. Ja, 35 jaar samen gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Ik wens je liefde, gezondheid en kracht toe voor het komende jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geloof, hoop en liefde voor 2012 gewenst! En veel handwerkplezier ook! Een lieve groet van Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 27. dag piets leuk je weer te zien, bedankt voor je lieve woorden!!

  marian'ne

  BeantwoordenVerwijderen