zondag 19 mei 2024

lang weekend brei ...

Lekker lang weekend breien in de tuin en vogeltjes kijken. Ik ben met 2 paar kabelsokjes tegelijk aan 't breien. Voor 't kabelen van maar 2 steekjes gebruik ik het kleine handige kabelnaaldje, kocht ik bij Stephen West. Ik heb 'm dubbelgebogen zodat ik 'm tussendoor in mijn breiwerk kan steken. 


Ondertussen liggen er nieuwe bolletjes wol klaar, met dit dunnere sokgaren van novita nog niet eerder gewerkt. De venla gaat er uit dus nog maar een paar kleuren verkrijgbaar.


De southbay is klaar alleen nog een randje voor rondom verzinnen. 

Bij de zweedse søsters kocht ik dit bijzettafeltje, wilde het altijd al graag en nu was hij in de uitverkoop. 


Ook verkopen zij deze handige en leuke (toilet)tasjes. Ik gebruik ze voor alles en nog wat en natuurlijk ook voor mijn breiwerk. 


Net als vorig jaar komt familie spreeuw uit de pindakaas pot eten, papa voert er zijn jongen ook mee. Mama heeft het er warm van en zit wat uit te rusten met de snavel open. 


Ik zie 3 a 4 jongen, toch een beetje mijn "klein spreeuwtjes" :)). Ze zijn hier de hele vorige zomer en herfst geweest en kwamen nu in 't vroege voorjaar weer terug. Ik voer het hele jaar door met allerlei verschillend goed voer maar de pindakaas is 't meest populair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten