woensdag 31 oktober 2018

comfortzone

Toch weer een paar wanten op de pen.Qua kleur helemaal buiten mijn confortzone.
Een meer gedekte kleur dan dat ik meestal gebruik.
Voor iemand die liever dit soort rustige kleuren draagt.Was eerst bang dat er te weinig contrast zou zijn moet zeggen dat het reuze meevalt en ook leuk is om een keer mee te breien.Iemand die ook veel van hertjes houd dus een mooie combinatie. De dag dat ik er aan begon stuurde mijn dochter deze (wazige)foto, voor 't eerst had ze in ons bos een hertje gezien.Ik heb ze al eens met oranje garen gemaakt, vond het patroon erg leuk. Iets te klein voor mij maar ze zijn alweer verhuist naar iemand die ook van oranje houdt.3 opmerkingen:

  1. nou..., ik moet zeggen, dat ik deze combinatie toch ook heel mooi vind. Zelf houd ik ook van vrolijke kleurencombinaties,maar een rustig setje is toch echt wel de moeite waard. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Af en toe uit je comfortzone gaan,is goed voor je! En het speciaal voor iemand maken zorgt voor een goed gevoel. Heerlijk toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi weer! Ook die op de laatste foto! Ik vind de kleuren best contrast geven, maar zelf ben ik meer van de kleurtjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen