donderdag 8 oktober 2015

niet niks

Ik heb niet stilgezeten hoor maar logjes maken op tel gaat lastig. Komt bij dat ik heerlijk 10 dagen aan de zee ben geweest, zo verwend 10 dagen ZON.


 Heerlijk kunnen breien, in dit geval voor de markt aan het einde van de maand. Hét zeisoen voor de polswarmer, verschillende garens, motieven, kleuren MM houd van variatie.


Deze zijn van 100% wol, maar er zijn mensen die echt geen wol willen of op de huid verdragen dus wat leuk acryl garen gekocht. Ook weer veel variatie in kleur , dikte en patronen.
Deze 'popart' vind ik toch wel erg leuk. Ik hecht ze tegelijk af met een bijpassende afhechting. . Dus dé klus voor deze week.


Zo , een stukje huiswerk af. Psssst álle afhecht draadjes zitten even naar binnen dus nog even doorwerken MM.

7 opmerkingen:

 1. Je hebt zeker niet stil gezeten ! Hoop dat ze erg in trek zijn bij de markt binnenkort, zodat je weer geld en motivatie hebt om weer nieuwe dingen te maken of nog meer polswarmers......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi !!! ben helemaal verliefd op de schaapjes !! Waar is de markt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MM houdt van wind water lucht én van kleur in variatie. Hartstikke leuk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke polswarmers.Ik wil wel een paar.de blokjes vind ik het leukste.Ik hoor nog wel wat ze kosten. Groeten Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een kleurrijk geheel, terwijl het allemaal aparte breisels zijn. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn enig en zijn volgens mij in no-time verkocht.
  Zo leuk die vrolijke kleuren, veel succes met de verkoop en wat heb je geboft met dat heerlijke herfstweer tijdens de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen