zondag 16 november 2014

DIP-je !?

Bléééh, elk project wat ik oppak wordt niet wat ik ervan verwacht. Ik word af en aan geinspireerd en sleep elke keer heel mijn voorraad tevoorschijn. Begin vol enthousiasme en dan lukt het NIET ! Overal halve projecten en afgehaalde bollen garen, vind het NIET leuk. Ik loop te zuchten en ben onrustig, uhhm ik voel een stevige winterdip. Eerst maar eens een winters bruine bonen soepje gekookt en kijk weer eens verder. Gelukkig lukt mijn kant sjaal wel en is al ruim over de helft af. HUP MM niet lummelen en pak de draad weer op.

Eeehm, eerst een bekertje warme choco, mag dat...... zucht.?.


7 opmerkingen:

 1. Ja, hoor - dat mag! En met dit grijze weer is een dipje heel logisch. Komt vast wel weer goed, kost alleen wat tijd!
  Leuk wantje, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kan dat nou Marianne: je hebt zo'n schitterend werk op je breipennen staan!
  Drink maar een lekkere beker warme chocolademelk, steek wat kaarsjes aan en waarschijnlijk is de dip dan zo over.
  Voor mij ben jij een breiwonder, ik sta steeds weer verbaasd over je prachtige breisels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Genoten van de chocomel ? Ik krijg al de kriebels als ik breipennen zie, jij krijgt er in ieder geval iets moois op in mijn ogen dan hè. Jammer dat je het zelf niet zo ziet !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Warme chocolademelk met een speculaasje is heel opbeurend. Misschien helpt het om eens iets heel anders te gaan doen. En... achter de wolken schijnt de zon en lente wordt ook wel weer. Hartelijke groeten, Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst even heerlijk naar buiten (als het niet regent) frisse neus halen en neem dan maar een lekkere warme choco hoor, met een dot slagroom of zo er bij. Dan ga je lekker verder met je kantsjaal en de rest komt wel weer. Maar ik snap je wel hoor!!
  Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou die wol ziet er anders wel prachtig uit, daar krijg je vast wel weer inspiratie van.. groetjes Astrid (http://dutchknittylolmetwol.blogspot.nl/)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echte Zweedse wanten
  Groetjes uit zweden een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen