zaterdag 7 september 2013

Boekenfestijn

Dit weekend is het boekenfestijn in Utrecht, entree is gratis. Er worden niet alleen boeken verkocht maar ook hobby spullen. Zondag nog open van 10 tot 18.00 . Ik ben er dit jaar niet heengegaan maar DD wel en belde dat er ook breinaalden te koop waren. Wel van plastic en aparte maten, te lelijk om aan te zien maar leuk om mijn verzameling compleet te maken.

De rechte pennen zijn 12,5 mm en 25 cm lang/kort, wat ik prettig vind ( 1 euro) de rondbreinaald is 75 cm lang maat 10 (1 euro).Bij deze laat ik de sjaal zien die ik heb verlengd waarvoor ik het patroon vroeg. Heb leuke reacties gehad maar niemand had het patroon. Wel had een van jullie de "" Zeven Katten""   attent gemaakt op mijn vraag en die bood het patroon alsnog aan, heel aardig gebaar. Laat ik nu net voordat ik dat las mijn patroon gevonden hebben in een kast !! Altijd de laatste kast/doos/map he !?


'' Filigran''  lavender op naald 3,5, 35 bij 1.50 cm

En deze mobius is ook al een tijd af maar nog niet laten zien.


scheepjes sokken wol op haaknaald 3, 22 bij 1.50 cm


De kleuren zijn wat overbelicht van allebei !!
om mijn hobby(s) te bekostigen bied ik af en toe wat handwerk aan...http://www.saaronline.nl/BLOGLIJST (<= klik) -

er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.Ben ik vergeten je naam toe te voegen of wil je ook op de lijst staan, geef het dan hier nog even door

2 opmerkingen:

  1. Wat een dikke pennen!! Daar schiet je breiwerk wel mee op.
    Mooie sjaals zijn dat Marian'ne, mooie kleuren ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bijzondere breimaalden zijn dit! Nog nooit gezien. Leuke sjaal;s heb je gebreid.

    BeantwoordenVerwijderen