woensdag 8 mei 2019

sea

Ook deze zijn weer af, had erg moeite met het garen en het starten van het patroon maar achteraf fraai geworden.Het vele afhechten van de draadjes is ook goed gelukt. Dacht echt dat het een rommeltje zou worden.Dit is zeker een rommeltje, voor een nieuw patroon moest ik een bol regenboog kleurige Kaunie uit elkaar halen om de kleuren op te kunnen delen.Deze maand is het thema van de wanten brei groep op ravelry nautisch/zee, dat spreekt mij wel aan en had al jaren een leuk patroon daarvoor liggen.De boorden zijn er al, best heftige kleuren voor een zee thema he !?;)))***Evelyne,  wat leuk dat ik je heb kunnen inspireren. Je schaapjes hat is prachtig geworden en met jouw vaardigheid lukken de wanten ook zeker.***

EN meisjes die hier nog steeds trouw reageren of kijken, bedankt daarvoor. Velen zijn overgestapt naar de andere media en zelf ben ik daar ook regelmatig/meer te vinden.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat! Je hebt echt eer van je werk. Nu ben ik ook erg benieuwd naar de volgende ontwikkelingen bij je nieuwe project . Eerst rood, maar hoe wordt het thema zee verder uitgewerkt? Heel interessant 😳

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige wanten heb je gebreid zeg..........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben erg blij dat je nog steeds blogt! Vol bewondering en ongeloof zie ik steeds de prachtigste breiwerken voorbij komen. Ik verbaas me over de ingewikkelde ingebreide patroontjes en de perfecte afwerking. Ook word ik er vrolijk van als ik de minisokjes voorbij zie komen en ik verwonder mij erover hoe zo'n klein breiseltje een echt sokje oplevert Ik vind je een echte kunstenares. Ga nog maar heel lang door met bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heerlijk om blogs te lezen dus ben blij dat je zo nu en dan wat blogt. Ben zelf ook actief op Instagram maar dat is toch anders dan een blog.
  Je maakt mij met dat rood en het zee onderwerp wel nieuwsgierig. Kan alleen een vuurtoren of boei verzinnen. Veel breiplezier!

  BeantwoordenVerwijderen