zondag 25 november 2012

oude WEBLOG 's !!!

BEDANKT VOOR JULLIE REACTIES EN TIPS ,
ik zal het nog eens verder gaan uitzoeken.

Een waarschuwing voor al degene die een blog bij weblog hadden, wanneer je dit jaar niet meer hebt ingelogd bij hen zullen ze je blog verwijderen, jammer van al je info lijkt mij. Tenmiste voor mij want ik had het verder nergens opgeslagen.

Ik kan nog helemaal niet overweg met het nieuwe dashboard en weet niet hoe de oude logjes te herstellen. Ook de reclame tussendoor is ook erg storend.

http://chatelaine.weblog.nl/

kijk hier voor verdere info......

http://over.weblog.nl/nieuws/belangrijk-nieuws-over-het-verwijderen-van-inactieve-weblogs/

7 opmerkingen:

 1. Hej MM, het schijnt dat iedereen die z'n weblog niet meer gebruikt een mailtje heeft gehad, als je dan voor 1 december alsnog inlogt wordt het niet opgeheven.
  Ik kijk er af en toe even om het hoekje en plunder mijn oude weblog leeg.
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het al een hele tijd geleden gehad met weblog. Kon er niets mee, terwijl anderen, ook spammers, reageerden. Ik heb het toen maar gedelete.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt hun vragen er een bestand van te maken, wat je dan importeert in je nieuwe blog. Het is even zoeken in je dashboard, maar het is te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de waarschuwing.Ik heb alles gekopieerd naar mijn computer. Ik snap niets meer van weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik had het gehoord Marian'ne. Ik heb mijn Weblog al heel lang geleden helemaal opgedoekt. Maar wel eerst alle logjes opgeslagen. Ik ben nog steeds bezig om die oude logjes over te zetten naar Blogger. Door de problemen indertijd bij Weblog zijn ál mijn foto's verloren gegaan. Gelukkig heb ik er heel wat in mappen op mijn pc bewaard, maar lang niet alles. Dus het is een heel karwei om foto's bij de logjes te zoeken en ik gooi er ook een aantal weg.
  Dat is voor jou ook een gepuzzel. Heel veel succes er mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb onlangs voor het eerst daar kunnen inloggen (libracat.weblog). Voorheen lukte het met geen mogelijkheid. Maar eenmaal weer in weblog vond ik dat blogspot toch veel fijner werkte. Ik denk dat ik ook maar alles over ga zetten. Ik heb wel alles ooit gekopieerd. Dit is echter wel een vakantieklusje :-)
  Nu zit ik nog maar weinig op blogspot (e-Marianne.blogspot tegenwoordig). Maar ik ben niet weg, want ben vaker te vinden op mijn consuminderblog (Consuminderen met Marianne).
  Ik lees nog wel regelmatig alle handwerkblogjes ;-)

  Groetjes,
  *Marianne*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja al moet ik het zeggen maar met web-log zijn we er goed ingeluisd
  Fijne dag vandaag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen