zondag 13 oktober 2024

Gewonneee !!


Onlangs deed ik mee aan een give-away bij merelmaakt op you tube .

Doe ik eigenlijk nooit maar werd verleidt door een bol, in mijn favoriete kleur, groene sokkenwol. Je moest een leuke vraag stellen en dan zou zij met haar 'man' een winnaar uitkiezen. Halverwege de vlog zag ik wat beelden waarbij mij een grappige vraag oppopte nog voordat ik wist van de give -away. Zelf moest ik er erg om gniffelen en bleef de vraag hangen en ik bleef lachen. Aan het einde van de vlog heb ik aarzelend de vraag ingestuurd, zou 't niet raar zijn ?;)). 

Toch gedaan en laat ik nu dit geweldige overvolle pakket winnen. Naast de groene bol wol een schitterende zelf gemaakte projecttas in helemaal mijn thema, herfst beestjes/kleuren. 

Leuke en lekkere hebbedingetjes, fijne zalf, lief blikje met mintjes, mooi zakje met handige steekmarkeerders, een lekker geurtje voor in huis, opschrijfboekje, brei ringetjes en grappige pin. 

Wil je nu weten welke vraag ik stelde kijk dan eens mij merelmaakt, zij vlogt regelmatig op youtube en heeft tegenwoordig ook een podcast op spotify met interessante (brei) verhalen. Alles onder de naam merelmaakt

donderdag 10 oktober 2024

ZEE !!


Lekker midweekje aan mijn geliefde zee, zonnige brei/haakdagen op ons balkonnetje. Ik had 2 windspinners meegenomen om op te hangen, helaas geen haakjes bovenin. Toen aan de reling gehangen, nou ze gingen als een tierelier. Maar de kraaltjes sloegen te hard tegen de glasplaten dus maar weer ingepakt. Thuis een mooi plekje zoeken, iig goedgekeurd !;))) Ondertussen weer 2 spinners aan 't haken van het leuke katoen van de boekenvoordeel, lekkere felle kleurtjes.


 Ik had wat opgebolde sokkenwolletjes mee en 2 paar sokken van opgezet. 

Kan weer lekker vooruit. 

Thuis wacht mij een leuke prijs van een give-away waar ik nog over zal vertellen.


Ons roemeens adoptie ventje Cody vermaakt zich heerlijk.