zaterdag 18 mei 2013

http://postfabriek.wordpress.com/

JA, zij (DD) vraagt er (meerdere malen) zelf om !! Dus hierbij haar link !!;-)

22

Al kunnen we nog zoveel en ook nog eens veel sneller op internet een gewoon met de hand geschreven brief/kaart ontvangen blijft toch het leukste hé. Ik heb door de jaren heen altijd penvriendinnen gehad en schrijf sowieso veel. Maar ik merk toch wel dat het stiekempjes wel wat minder is geworden. SORRY,  penvriendinnen.

DSC_0019

Dat DD ook veel schrijft heb ik al eens eerder verteld. Dat schrijven heeft nu geresulteerd in een eigen weblog over post en wel de "postfabriek" genaamd. Daar is te lezen hoe een paar penvriendinnen post maken en wat ze over elkaar te vertellen hebben. Ook geven zij allerlei originele en handige tips hoe post te verfraaien en wat daarbij te gebruiken. Met veel handige foto's en uitleg, zoals bv borduren op gaatjes karton of het drogen van bloemetjes.

21

Zelf mag ik altijd deelgenoot zijn van die post, door bv het van de postbode aan te pakken (mét de complimenten), het op tijd naar de brievenvus brengen van stapels vrolijke brieven. EN, het aan horen van het geratel van de verschillende type machines. Al de confettie op te zuigen die door het huis dwarrelt (grapjassen) en mijn materialen die ik mis doordat die laaaaaangdurig 'geleend' zijn door een fanatiek postschrijfster. Je kijkt niet meer raar op wanneer er weer een typmachien naar binnen wordt gedragen, ladingen papier of tijdschriften die verscheurd worden. Of dat er zelfs een loodzwaar bijna 2 meter hoog kaarten rek op een fiets naar huis wordt gezeult. Lees de spannende verhalen maar op hun weblog, de dames zijn al zelfs geïntervieuwd door verschillende bladen.


 21

Dat meerdere gezinsleden worden ingezet is hier wel te zien....
om mijn hobby(s) te bekostigen bied ik af en toe wat handwerk aan...http://www.saaronline.nl/

BLOGLIJST (<= klik) -
er worden nog steeds namen aan de lijst toegevoegd.

Ben ik vergeten je naam toe te voegen of wil je ook op de lijst staan, geef het dan hier nog even door

5 opmerkingen:

 1. Enig inititiatief. Die creativiteit heeft ze niet van een vreemde. En Tico geniet er van mee. Ik ga gauw even kijken. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoooo, jou dochter is creatief!! Ziet er prachtig uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je van schrijven houdt weet ik. Van de week kwam ik nog wat brieven van je tegen. Ik doe mijn post nadat ze een poos in de kamer hebben gestaan in een groet doos. Een keer in de zoveel tijd kijk ik de doos weer na. Dat heb ik van de week gedaan. Leuk om allles terug te lezen. Je DD maakt een heerlijke post ervan. Tja, in elke huishouding moet iedereen een steentje bij dragen toch

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haa Hilda, ja jouw mooie kaart staat hier ook op de kast en gaat over een tijdje bij de anderen in een mooie doos. Dierbare lieve groeten hé !!

  BeantwoordenVerwijderen