vrijdag 21 oktober 2011

gastlogje 2

Wat ben ik blij wanneer ik wat leuke foto's krijg toe gestuurt van (stille) lezers. Allereerst omdat ik dat gewoon heul gezellig vind maar ook omdat ik dan stof heb om hier te plaatsen. Foto toestel(batterijen) doen heel erg eng, ze knetteren, dus geen eigen foto's. Komt mooi uit want eigen werk is er ook niet te zien. Alhoewel ik had de rij schitterende AFfe dametjes natuurlijk graag geshowt, meer dan 20 op een rij en daar nog eens tien uiltjes bij.Wat was dat leuk om uit te delen. Ik had ze in een klein mandje gezet om in te vervoeren, dat alleen al stond zo leuk, lekker propvol met van die leuke werkjes. Ik had een groot dienblad meegenomen waar ik ze op zou leggen om ze uit te delen. Het was net of ik weer op school zat en mij verheugde om rond te gaan met mijn (originele) traktatie. Al was dat vroeger, bij ons op school, nog een heel eenvoudig KLEIN snoepje, en toch vaak met zorg uitgekozen bij de Jamin in ons dorp.Ik vertelde dat ik als dank voor hun inzet of gewoon omdat ze er gezellig bij waren, een traktatie had gemaakt. De OOOOO's en AAAAA's vlogen over de tafel, wat is dat toch lekker om te horen !! Net een artiest die applaus ontvangt. De dametjes en uiltjes werden enthousiast ontvangen, het enige commentaar wat ik te horen kreeg was dat ze niet konden kiezen ;-))De borduurwerken zijn van Dora, van wie ik al vaker werk heb laten zien, deze zijn zo leuk en kleurrijk. Normaal val ik meer op de klassieke borduurwerken maar nu ben ik weg van deze kleuren en vormen van de poezen. Het schaartjes merklapje kennen sommige van jullie al wel denk ik, of in zijn geheel of in losse motiefjes geborduurd, ook deze blijf ik leuk vinden. Weer zo mooi gemaakt Dora, daar zitten veel steekjes in maar ook heel veel maakplezier denk ik. Bedankt voor het "delen" !!!

BLOGLIJST up-date, 22 okt


CORRIE
http://corrieschrijftop.blogspot.com/

17 opmerkingen:

 1. Oh ik vind dat onderste beeldschoon! Maar ja ik ben momenteel helemaal in de borduur! Ik hou van die eenvoudige kleuren die zo mooi overlopen! De poezen zijn natuurlijk perfect voor poezenmensen, maar nu eens iets voor hondenmensen misschien? Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn harstikke mooi ben ook helemaal weg van die poezen maar ook omdat die kleuren mij erg aanspreken.

  groetjes ♥ miriamk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige borduurwerken. Breng Dora mijn complimenten over

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijzonder de poezen borduurwerken en het scharenlapje is super !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke poezen... en zo heel anders dan het merklapje! En ... wat was dat uitdelen leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie lapjes, je hebt een bijzondere 'gast' uitgekozen. Fijn dat je cadeautjes zoveel succes hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n borduurwerk met die poezen, maar dan net weer anders, heb ik op een frame staan. Moet nog even afgemaakt... :-)
  Leuk dat je cadeautjes zo in de smaak vielen, ze waren ook bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende borduurwerken en zo mooi van kleur.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat jouw fototoestel het niet doet.
  Had graag alle dametjes gezien.

  groeten, Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schitterend die poezen, wat een kleuren
  dat merklapje is ook schitterend'
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat moet een feestje zijn om aan die poezen te werken in die vrolijke kleurtjes. Ik houd van die kleurtjes maar zelf kies ik toch meestal weer voor één kleur en ton sûr ton, dus die onderste zou ik zo willen maken, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Marian'ne! Je hebt weer heel wat mensen blij gemaakt met je dametjes en uiltjes. Kan me begrijpen dat het moeilijk voor ze was om te kiezen. Dat was genieten voor je van al die blije ooo's en aaaa's.
  Wat een prachtig borduurwerk joh. Ik val ook op die kleuren. Maar die schaartjes vind ik toch ook wel erg schattig. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook hier ging het ooooohhhh en aaaaaaahhhh. Ze zijn met open armen ontvangen. De poezen in primaire kleuren vind ik mooi maar net als de meeste van ons kies ik toch voor de merklap. Zwaai, zwaai uit het zonnige plekje op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De poezen zijn echt geweldig leuk, wat een mooie kleuren zeg en erg leuke stijl.
  Wat ben je toch een leuk mens om zo lekker uit te delen, ik had juist vanochtend nog je minisokjes in de hand. Mijn schoondochter heeft er ook een aan haar sleutelhanger en ze blijven enig! Groetjes van Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk ik herkende Dora haar prachtige poezen.
  Leuk dat je een succes had met je traktatie.
  Groetjes Elza

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer dat je toestel het (nog) niet doet. Had graag de uiltjes en dametjes gezien alhoewel het mooie werk van Dora ook gezien mag worden natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik was je blog kwijt :-(
  Nu weer helemaal bijgelezen ;-)
  Wat een mooie werkjes show je hier!
  Goe weekend Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen